19:15

Surte IS FK

Referat: Kärra KIF - Surte IS FK

Från underläge till en riktig stark vändning.
Vi möter ett lag med många bra rutinerade spelare. Vi började med hög press och där att vi satte bra press så Surtes målvak och där fick en tidig ledning av matchen genom Mellbin. Surte kom tillbaks i matchen och försökte sätte mer press genom sina rutinerade spelare och där kunde de hinna göra två mål innan halvlek innan slutsignal på förstahalvlek så hade de även en starff som kunde vår målvakt Ramzi rädda målet. Under halvlek så samlade vi oss mer för att kunna gå in i andra halvlek och kunna vända på resultatet men tyvärr det gick en minut i andra halvlek där vi fick tredjt målet. Efter målet så kunde vi hantera matchen och komma in mer och mer i spelet och inte ge många chanser till motståndarna. i 54:e minuten så fick Philip ett riktig fint pass i djupled och med en bra mottagning och sätter den på vänster sidan av målvakten. Efter målet så fick vi mer energi och där hade vi många fina sekvenser och många fina spel kombinationer. Tredje målet kom också genom Philip. Nu kändes som att vi vill ha mer från den matchen och vi börjar spela från kant till kant och rulla bollen. I 78:e minuten så gjorde vi fjärde målet genom Lind och där tog vi leningen i matchen men vi kände att vi kan göra fler mål och blev så också att vi gjorde två mål till genom Mellbin igen och Agge och där stod det klart. Resultat blev 6-3 med en jätte insats från Kärras spelarna. Bra jobbat och vi jobbar vidare.

Nästa match är borta mot Inter Linné lördag 30/4 kl. 14:15